filmdag (met thema)

Filmdag (met thema) Film maken in één dag vanuit een thema

Vandaag maken de deelnemers een film vanuit een thema dat in uw bedrijf speelt. Ze worden in groepjes verdeeld en volgen de hele dag één workshop in een bepaald genre. Het aantal deelnemers is onbeperkt. De filmdag wordt ingezet om een bepaald thema uit te diepen of in het kader van een bedrijfstraining. De dag begint met uitleg over cameravoering en beeldtaal. Vervolgens wordt een scenario geschreven, klinkt er 'actie' en start het filmen. Aan het eind van de dag gaan alle films in première. De meest bijzondere winnen een Oscar. Na afloop zijn alle filmpjes terug te zien op een speciale website van ROET. De ROET filmdag is een ideale en veilige manier om te inventariseren wat er leeft binnen uw organisatie. Daarnaast is het de perfecte aftrap om een nieuw thema op de kaart te zetten. Lees hieronder verder en bekijk de trailer.

Neem contact op

026-7440020 | 06-28622464

boekingen en informatie

Locatie

In het bedrijf

Aantal deelnemers

Onbeperkt

                                    Bekijk hier de trailer

De filmdag begint met uitleg over cameravoering en beeldtaal. Vervolgens wordt een scenario geschreven, klinkt er 'actie' en start het filmen. Aan het eind van de dag gaan alle films in première. De meest bijzondere filmpjes winnen een Oscar. Na afloop zijn alle films terug te zien op een speciale website van ROET.

De filmdag kan ingezet worden als (creatief) bedrijfsuitje, teambuilding activiteit, om een bepaald thema verder uit te diepen, of in het kader van een bedrijfstraining. Tenslotte kunt u een ROET filmdag ook afnemen als marketingstrategie, waarbij u de filmpjes kunt gebruiken als promotiemateriaal voor uw bedrijf.