FilmEvent Historische Kelders Arnhem

FilmEvent kelders Arnhem Het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

Samen met je team films maken op een unieke en sfeervolle locatie! Detective, thriller of slapstick*. Wij zorgen voor kostuums, professionele filmapparatuur en creëren een echte filmambiance.

De films worden tot een mooi eindresultaat gemonteerd en gaan na het eten in première! De beste film wint een Oscar!

Lees hieronder verder en bekijk de trailer...

Neem contact op

026-7440020 | 06-28622464

boekingen en informatie

Bekijk hier de trailer

Aantal deelnemers: 5 - 250

Voorbeeldprogramma:       
13.00-13.15 uur 
ontvangst en rondleiding 
13.15-17.00 uur  
filmen 
17.00-17.30 uur  
champagne en foto moment 
17:30 -18:30
diner
18:30
première en Oscar uitreiking 

Prijzen:  informeer naar onze aanbiedingen!          

...een filmpje maken was nog nooit zo leuk! Het FilmEvent is een fantastische manier van teambuilding. Naast een onvergetelijke middag, levert het FilmEvent ook onvergetelijk materiaal: alle films en foto's zijn na afloop terug te vinden op een speciale website die alleen voor de deelnemers toegankelijk is.

Het FilmEvent vindt plaats op een unieke locatie: De historische kelders van Arnhem. Deze kelders uit 1500 zijn in oude glorie gerestaureerd en middels doorgangen onderling met elkaar verbonden. Zo vormen zij een bijna mysterieuze plek onder de grond van de binnenstad. De kelders zijn gelegen in het centrum van Arnhem, op 5 min. lopen van het centraal station.

* In overleg is het ook mogelijk om films te maken over thema's die binnen het bedrijf of de organisatie actueel zijn.

- totaal pakket (filmen, eten/drinken, locatie, première)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Miranda Hendriks, VGZ, Arnhem

Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad en ze waren laaiend enthousiast over het maken van een eigen 'film'. Waarschijnlijk ook te zien tijdens de premières van alle filmpjes!! Ik wil jou en je team hartelijk bedanken voor alle goede zorgen. Zowel het geheel, de ontvangst, eten, drinken, filmevent, De Kelders.. alles was goed verzorgd! Bedankt daarvoor. We kijken met de groep terug op een fantastische middag/avond! Wellicht tot gauw bij een volgende bedrijfsuitje.

Lisette Weiss, Huisartsenmaatschap, Duiven

Er is nog lang over nagepraat en gelachen. Iedereen vond het FilmEvent fantastisch. Er had zelfs een collega aangegeven dat dit met een volgend "uitje" niet meer overtroffen kon worden. Complimenten voor jou en je team, echt ontzettend goed werk geleverd!

Kees Takken, Openbaar Ministerie, Den Haag

We zijn zeer enthousiast. Goed eindproduct. Boven verwachting." We gaan deze inzetten binnen het hele OM. Dank voor alle inspanningen. Zeer profi aangepakt, onze wensen zijn goed opgepakt en uitgevoerd.

Alice Lemaire, Impactive, Arnhem

Was een geslaagde dag vrijdag! Het was goed verzorgd en erg leuk. Een aanrader! Ben benieuwd naar de foto's…!

Frank van Lunteren, teamuitje, docenten Streek Lyceum Ede

De workshop films maken van ROET is erg goed bevallen! Na een korte, maar professionele spoedcursus over een slapstick maken en een camera bedienen, mochten we zelf aan de slag. Daarna was het tijdens het diner afwachten op de montage door de medewerkers van Roet. Tijdens de filmvertoning hebben we genoten van de diverse filmgenres die waren gedraaid door de andere collega´s. Ontzettend inspirerend om zoveel talent te zien. De Oscar-uitreiking was ook verrassend en - voor wie een prijs pakte een levensechte ervaring!

Renee Krikke, AV Werving & Selectie, Amersfoort

ROET heeft een heel gaaf concept neergezet om samen met je team een leuke én nuttige dag te hebben. Vooral het complete plaatje vanaf het regiseren tot en met het opnemen van je eigen film waarbij je heel erg verbonden en afhankelijk van elkaar bent. De historische kelders van Arnhem zijn een zeer goed decor maar uiteraard kun je ook buiten op diverse locaties terecht voor diverse shots. Ik kan ieder bedrijf of gezelschap aanraden om dit samen te gaan te doen. Het verbind en er heerst een groote 'fun factor' in het geheel. Over de catering waren wij ook erg te speken, een gezellige borrel met kwalitatief goed eten! ROET BEDANKT!!

Annemarie Goschart, Radboud Universiteit, Nijmegen

Het was een complete verrassing toen we in de kelders van Arnhem ineens een filmpje in elkaar moesten zetten. Een korte introductie over verschillende camerastandpunten zorgde er echter binnen no-time voor dat we allemaal met de camera overweg konden en de verschillende technieken konden inzetten. Het was echt hilarisch om collega's eens van een andere kant te zien. De filmmakers van ROET monteerden ondertussen onze filmpjes die wij vervolgens meteen konden bekijken. We hebben hard om elkaars creaties moeten lachen. Ik vond het een goed georganiseerde dag, waar echt aan alle aspecten gedacht werd.

Anouk Rebel

Dankzij ROET zijn wij weer een ervaring rijker en hebben wij een geweldige Filmmiddag gehad! De historische kelders van Arnhem vormden het decor van een leuke en leerzame dag. Onder professionele begeleiding van een medewerker van ROET, hebben wij onze eigen film bedacht, opgenomen en bekeken. Al met al zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar!

Rob Marsmann, Radboud Universiteit, Nijmegen

Een eigen slapstick filmen wordt een fluitje van een cent na een korte maar krachtige workshop 'slapstick' door een van de medewerkers van ROET. Op een interactieve manier worden de kenmerken van het genre besproken, waarna er met verschillende cameratechnieken geëxperimenteerd wordt. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Na het bedenken en tekenen van de verschillende scènes duiken we de verkleedkist in om ons uit te dossen. Dan mogen we de straat op om onze eigen slapstick te filmen, met de nodige hilarische reacties van omstanders tot gevolg. Na een aantal leuke 'takes' worden de scènes in overleg met de docent mooi aan elkaar geplakt. Het resultaat is bijna professioneel te noemen en ontzettend grappig! Kortom: Als je het een keer niet over je werk wilt hebben met collega's maar volledig in elkaars creativiteit op wilt gaan, volg dan vooral een filmworkshop bij ROET!

Erik Vegter, SKF Engineering & Research Centre, Nieuwegein

Met onze afdeling van 25 personen hebben we een geweldig leuk filmevenement gehad, georganiseerd door ROET. Hierbij werden we begeleid door twee heel deskundige filmdocenten die het geen probleem vonden de training in het Engels te geven. Het maken van de filmpjes deed een beroep op ieders creativiteit en vroeg op een hele leuke manier om goede samenwerking en improvisatievermogen. Iedereen werd tijdens de middag gegrepen om voor de deadline een leuke film af te leveren (en de Oscars te winnen). Het hoogtepunt was namelijk de vertoning van de films, waarna er Oscars werden uitgereikt door een speciaal geselecteerde jury. Het was heel leuk bedrijfsuitje waar door alle activiteiten veel vaart in zat, waar iedereen goed aan mee kon doen en waar nog veel over nagepraat is.