Improvisatie theater

Improvisatie theater Omgaan met onverwachte situatie's

Improvisatietheater is de laatste jaren weer enorm populair geworden bij het grote publiek, onder andere door een aantal televisieprogramma's.

ROET heeft een concept ontwikkeld waarbij uw werknemers op soortgelijke wijze binnen één dagdeel zelf gaan improviseren.

Plezier staat hierbij voorop onder het motto: "Niet denken maar doen!"

Uit honderden improvisatie-oefeningen heeft ROET een selectie gemaakt van oefeningen die laagdrempelig zijn, snel aan te leren en bovenal veel pret opleveren, ook voor onervaren spelers. Hierdoor is improvisatietheater toegankelijk voor iedereen in uw organisatie. Lees hieronder verder...

Neem contact op

026-7440020 | 06-28622464

boekingen en informatie

Improvisatietheater staat garant voor 100% fun en 100% rendement.
Een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden!

Hoe gaat het in zijn werk?
Het concept bestaat uit twee delen: een workshop en een presentatie.

De deelnemers worden in teams verdeeld. Elk team volgt eerst 1,5 uur een workshop, onder leiding van een professionele theaterdocent. Hier worden vermakelijke improvisatie-oefeningen aangeleerd, die tijdens de presentatie centraal staan. Na de workshop volgt de presentatie. De teams presenteren hier hun geleerde oefeningen. In de presentatie is een wedstrijdelement verwerkt, waardoor één team als winnaar uit de bus komt.

De theaterdocenten van ROET leiden de improvisaties door op luchtige wijze de rol van jurylid en presentator op zich te nemen.

Wat levert het uw organisatie op?
Tijdens het improviseren wordt veelvuldig gewezen op het nut van een positieve houding. Fouten maken mag! Duidelijk wordt dat deze zelfs onontkoombaar zijn bij improviseren. Dit levert juist hilarische momenten op en zorgt voor een prettige sfeer. Ook komen er spelenderwijs aspecten van teambuilding aan bod: samenwerken, initiatief nemen, het accepteren van elkaar's ideeën, etc.