Techniek Laat een voorstelling tot leven komen

In deze workshop wordt de kracht van techniek op praktische wijze benadrukt. Licht en geluid worden meegenomen, zodat de leerlingen meteen achter de knopen aan de slag kunnen. Er wordt besproken wat een lichtplan is. Welk effect geluid kan hebben op bepaalde scenes. Op welke wijze je een decor kunt uitlichten. Wat ledlicht is en wat je hiermee allemaal kunt. Hoe techniek tijdens een voorstelling voor de juiste sfeer dient te zorgen, zodat de hele vormgeving en het acteerwerk tot hun recht komen. De workshop wordt afgesloten met een praktijkopdracht waarbinnen al het geleerde wordt toegepast.

Neem contact op!

026-7440020 | 06-28622464

boekingen en informatie

Doelgroep

1 tm 6 vmbo, havo, vwo, gym.

Duur

Globale tijd 9:30 - 15:30.

Aantal leerlingen

Onbeperkt.

Reacties

Gijs Oxener, OBC Heister, Bemmel

De dag en avond zijn prima verlopen, zowel de collega's als de leerlingen waren erg enthousiast. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer zo'n filmdag organiseren.Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking.

Kija Gutmanis, Beekdal lyceum, Arnhem

Hartstikke bedankt! Het was een fantastische dag en leuk dat de filmpje meteen op de website staan.

Josje Schouten, OBC Elst

We hebben een prima filmdag gehad. Complimenten aan de filmdocenten, maar ook aan de technische man en de presentator. De aula was prachtig aangekleed.

Roos Sluijters, Over Betuwe College Elst

Het was een zeer geslaagde dag, van de leerlingen kreeg ik al veel positieve reacties. Ik krijg nog verslagen van de dag. Zit daar iets bijzonders bij dan laat ik het weten. Misschien leuk voor jullie site!

Marianne Vermeulen, Kalsbeek locatie Bredero, Woerden

De leerlingen vonden het geweldig en ik kreeg veel complimentjes van de ouders die er waren. De docenten van ROET die ik aan het werk heb gezien vond ik de kinderen leuk begeleiden.

Judith van 't Hek, Fons vitae Lyceum, Amsterdam

We hebben de filmpjes vandaag met de klas bekeken, heel leuk! Jullie hebben er iets moois van gemaakt. De leerlingen waren er heel blij mee. Nogmaals dank voor alles.

Karin Louwers, Stanislascollege Pijnacker

We hebben woensdag (filmdag), donderdag en vrijdag (theaterdag) genoten van jullie projecten. "De school bruiste", werd er door collega's gezegd.

Fred Ron, Moller Lyceum, Bergen op Zoom

De filmdag was weer super. Deskundige leiding, en heel enthousiast gebracht. Zien jullie graag nog een keer terug.

Suzanne Visscher, Erfgooiers College, Huizen

Bedankt! Het was een super dag! Gave filmpjes en leuke vertoning aan het einde van de dag! Leerlingen waren enthousiast.

Ruud Muselaers, Metameer, Stevensbeek

Vorig jaar heeft ROET bij ons op school een filmdag georganiseerd voor de 2eklassen VMBO. Het is ons toen goed bevallen en willen eigenlijk dit jaar ook weer zo'n filmdag!

Rita van de Loo, Sterren College, Haarlem

Ik heb hele enthousiaste verhalen van collega's gehoord. Ik was onder de indruk van de manier van werken met de leerlingen: enthousiast, betrokken met de kinderen, duidelijk en strak, echt goed. Jullie organisatie was goed en duidelijk. Mijn complimenten! Zeker voor herhaling vatbaar!