Theaterdag

Theaterdag Voorstellingen maken in één dag

Op deze onvergetelijke dag maken de leerlingen met elkaar een theatervoorstelling.
De leerlingen volgen de hele dag één workshop. Ze kunnen voor aanvang van de theaterdag zelf een keuze maken.

Naast de spelworkshops kunnen ze ook kiezen uit de aanvullende workshops techniek, grime, video en affiches maken.

NIEUW is de (gratis) voorbereidende dag. Deze dag is optioneel en de theaterdag kan gewoon plaats vinden zonder inzet van deze dag.
Door gebruik te maken van de voorbereidende dag kunnen de leerlingen een extra dag met theater bezig zijn. Het is ook mogelijk om de dag op te delen in een aantal (mentor) lessen. Zo kan er over een langere periode aandacht besteed worden aan de inhoud en op deze wijze toegeleefd worden naar de theaterdag.

Lees hieronder verder en bekijk de trailer...

Neem contact op!

026-7440020 | 06-28622464

boekingen en informatie

Doelgroep

1 tm 6 vmbo, havo, vwo, gym.

Duur

Globale tijd 9:30 - 15:30.

Aantal leerlingen

Onbeperkt.

                 Bekijk hier de trailer van de theaterdag

... spelers worden door hun klasgenoten gegrimeerd, leerlingen verzorgen licht en geluid, affiches worden opgehangen en cameralieden registreren wat hun leerling-collega's allemaal doen.

In het mobiele theater van ROET (de aula of gymzaal wordt omgetoverd in een heus theater!) vindt aan het eind van de dag een voorstelling plaats voor ouders en andere genodigden. 

De filmpjes en foto's van de theaterdag worden op speciale website gezet waarvan alleen de deelnemers de inlogcode kennen.

Het aantal leerlingen dat mee kan doen aan de theaterdag is onbeperkt. Samen met de school wordt gekeken naar de juiste invulling.

ROET neemt kleding, decorstukken en een mobiel theater mee, waardoor deze dag helemaal compleet is en een unieke ervaring oplevert voor alle leerlingen.  

Reacties

Jan IJmker, CSG Het Noordik, Almelo

Ik heb hele positieve geluiden gehoord over de theaterdag. Zowel van leerlingen als van docenten. Dus wordt vervolgd!

Karin Louwers, Stanislascollege, Pijnacker

We hebben donderdag en vrijdag (theaterdag) genoten van jullie projecten. "De school bruiste”, werd er door collega’s gezegd.

Annemieke van Eunen, Amstelveen College

We hebben weer een top dag gehad, met top begeleiders en een geoliede machine van een programma. De leerlingen hebben genoten. Ik hoop jullie ook.

Babette Stroe, Erf Gooiers College, Huizen

De theaterdag was geweldig. Iedereen was erg enthousiast en mijn collega’s waren erg te spreken over de workshopleider en professionaliteit waar mee gewerkt werd. Alles verliep vlekkeloos. Dank je wel weer voor fijne samenwerking.

Willemieke van Ginkel, JFC Barneveld

Wilde even laten weten dat we kunnen terug kijken op een zeer geslaagde week met workshops. Heb veel lof gekregen over de workshopleiders, dit mag je aan ze doorgeven!