Telefoon:
tel: 026-7440020
mob: 06-28622464

E-mail:
info@roet.nl

Contactformulier:
boekingen en informatie

 

Theaterdag

Voorstelling maken in één dag

Op deze onvergetelijke dag maken de leerlingen met elkaar een theatervoorstelling. De leerlingen volgen de hele dag één workshop. Ze kunnen voor aanvang van de theaterdag zelf een keuze maken. Naast de spelworkshops kunnen ze ook kiezen uit de aanvullende workshops techniek, grime, video en affiches maken.


De spelers worden door hun klasgenoten gegrimeerd, leerlingen verzorgen licht en geluid, affiches worden opgehangen en cameralieden registreren wat hun leerling-collega's allemaal doen.

In het mobiele theater van ROET (de aula of gymzaal wordt omgetoverd in een heus theater!) vindt aan het eind van de dag een voorstelling plaats voor ouders en andere genodigden. De filmpjes en foto's van de theaterdag worden op speciale website gezet waarvan alleen de deelnemers de inlogcode kennen.

Het aantal leerlingen dat mee kan doen aan de theaterdag is onbeperkt. Samen met de school wordt gekeken naar de juiste invulling. ROET neemt kleding, decorstukken en een mobiel theater mee, waardoor deze dag helemaal compleet is en een unieke ervaring oplevert voor alle leerlingen.  

Bekijk hier: trailer theaterdag


Terug naar overzicht

Reacties

Wim Zwart, Groene Hart RijnwoudeHazerswoude
"Dank je wel voor de samenwerking en het goede resultaat van de theaterdag!"

Stef Engbers, Assink Lyceum, Neede
"Bedankt voor de organisatie van deze dag. Ik ben zeer tevreden en hoor alleen maar positieve reacties van leerlingen en collega's."

Harry Thissen, Almende College, Ulft
"Alle leerlingen zijn bezig met het maken van verslagen over de projectweek. Ze zijn unaniem lovend in hun reacties over de theater- en filmprojecten van ROET. Sterker nog: ze kijken superenthousiast terug op de projectweek. Dat hebben ze toch maar mooi aan ROET en het docententeam te danken! Er staan op onze schoolsite prachtige foto's van de dag."

Carla Nieuwenhuis, Citaverde College, Horst

"In die mail vroeg ik je ook voor een optie voor dit schooljaar. De dag was immers zeer enthousiast ontvangen. Heb je daar nog naar gekeken?"

Feriya Haydar, Assink Lyceum, Haaksbergen
Het is een geslaagde dag geworden. Complimenten aan de docenten van ROET! De leerlingen waren enthousiast en hebben een leuke theaterdag gehad. Ik hoop echt dat dit niet de laatste keer is geweest, i.v.m. het afschaffen van de cultuurkaart en de bezuinigingen. 

Roos Buddingh, Kalsbeek, Woerden
"Ik vond de samenwerking met jullie op de theaterdag ontzettend goed. De voorstelling vond ik super! Hartstikke bedankt!"

Renda Wolthaus, Koningin Wilhemina College, Culemborg
"We kijken terug op een leuke theaterdag, het is iedereen goed bevallen!"

Kolette Raateland, Coenecoop College, Waddinxveen
"
Ten eerste wil ik jullie weer bedanken voor twee geweldige theaterdagen op het Coenecoop College. De kids zijn er nog steeds vol van."

Cor Sikkes, Oscar Tabor, Hoorn
Bedankt voor een fantastische theaterdag!

Bron: website, Merewade College, Dordrecht
150 leerlingen volgden de hele dag allerlei workshops zoals thriller, emotie, video, techniek, grime. De workshops werden afgesloten met een succesvolle voorstelling, die met veel enthousiasme en groot applaus door ongeveer 100 ouders werd ontvangen.Twee bijzondere leuke theaterdagen die zeker voor herhaling vatbaar zijn!

Dirk Spijk, Augustinus College, Groningen
Het was weer een geweldige theaterdag!

Martin Zoetman, Zernike College, Haren
Bedankt voor jullie organisatie en inzet j.l. donderdag, zeer geslaagd! Zowel leerlingen als personeel hebben ervan genoten. 

Jan Ijker, CSG het Noordik, Almelo
Ik heb hele positieve geluiden gehoord over de theaterdag. Zowel van leerlingen als van docenten!

Joanne Dogger, Groenhorst College, Velp
De theaterdag was weer een groot succes, de leerlingen vonden het geweldig om mee te maken!

Willemieke van Ginkel, JFC Barneveld
Wilde even weten dat we kunnen terug kijken op een zeer geslaagde week met workshops. Heb veel lof gekregen over de workshopleiders, dit mag je aan ze doorgeven.

Karin Louwers, Stanislascollege Pijnacker
We hebben woensdag (filmdag), donderdag en vrijdag (theaterdag) genoten van jullie projecten. "De school bruiste", werd er door collega's gezegd. 

Referenties

Roc Rijn IJssel

ROET heeft een theaterdag voor alle werknemers van ROC Rijn IJssel verzorgd. Hierbij stonden diverse thema's centraal.Video

Doelgroep:
1 tm 6 vmbo, havo, vwo, gym.

Duur:
Globale tijd 9:30 - 15:30.

Aantal leerlingen:
Onbeperkt.