Telefoon:
tel: 026-7440020
mob: 06-28622464

E-mail:
info@roet.nl

Contactformulier:
boekingen en informatieAdres:
L.J. Costerstraat 5
6827 AR Arnhem

 

Sanoma Media

Filmdag als training in leiderschap en management development

In opracht van Holland Consulting Groep organiseerde ROET een filmdag voor de managers van Sanoma Media. Zij kregen een training in leiderschap en management development. Er was gekozen voor de ROET filmdag als middel om het gedrag (samenwerking en communicatie) van de managers te observeren.

Het thema van de filmdag was "High performance, High fun". De managers moesten in groepjes hun invulling geven aan dit thema en het in beeld brengen. Tijdens de trainingssituatie werden ze geobserveerd door trainers van de Holland Consulting Groep.

De filmdag vond plaats in het Lloyd Hotel in Amsterdam. Onze filmdocenten monteerden de filmpjes ter plekke, waarna ze vertoond werden in bioscoop the Movies op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. De managers zagen hun eigen gemaakte films van die dag dus meteen terug op het witte doek! Bij aankomst  stond het MT ze op te wachten met cola, chips en snoep voor een optimale bioscoopervaring. De dag is door alle betrokkenen ervaren als een groot succes.

Jeanine Jansen -  van de Holland Consulting Groep - omschreef het als volgt toen we haar vroegen om een recensie:
"Voor een teamopdracht in een management development programma hebben wij ROET gevraagd een filmdag te verzorgen. Het leverde ons een energieke middag op met bruikbare inzichten over persoonlijk leiderschap en samenwerking. En net zo belangrijk: trots en teamspirit op het moment dat wij nog dezelfde avond het eindresultaat konden tonen in een prachtige bioscoopzaal. Dank daarvoor!"

Bekijk hier: trailer filmdagGerelateerde diensten

Filmdag

Vandaag maken de deelnemers met elkaar een film. Ze worden in groepjes verdeeld...


Theaterdag

Uw bedrijf wordt bestormd door een team dolenthousiaste theaterdocenten...Video

Locatie:
In het bedrijf of naar keuze.

Aantal deelnemers:
Onbeperkt.

Duur:
6 uur 's middags of 's avonds.

Mogelijkheden:
Verschuiving naar trainings-situatie, koppeling aan thema.

Vormgeving:
Kleding en props, rode loper, fotowand, mobiele cinema…