Telefoon:
tel: 026-7440020
mob: 06-28622464

E-mail:
info@roet.nl

Contactformulier:
boekingen en informatieAdres:
L.J. Costerstraat 5
6827 AR Arnhem

 

Openbaar Ministerie A'dam

Teambuilding op locatie. Samen OM-Boulevard maken!

Het FilmEvent is totaal mobiel. Zo kwamen we terecht in de Rechtbank van Amsterdam.

In aanraking komen met Justitie kan juist heel erg leuk zijn, zoals we al vaker hadden ondervonden. In 1 middag films maken, met officieren van justitie en ondersteundende diensten als teambuildingsactiviteit en na het eten alle filmpjes terug kijken.

Ook de allerhoogste baas kwam nog speciaal langs om als een volleerd nieuwslezer het weer te presenteren.

We mochten de rechtzaal gebruiken om te filmen en het cellencomplex, zolang er maar geen toevallige passanten in beeld kwamen.

Er werd gewerkt met een thema ZSM (zo-spoedig-mogelijk) dit thema was in alle filmpjes en genres terug te zien. De grote verassing kwam aan het eind tijdens de premiere na het eten. Toen bleek dat alle filmpjes samen een groter geheel vormden en in het formaat OM- Boulevard terecht waren gekomen. 

Meester L. Ang - van het OM in A'dam - omschreef het als volgt toen we haar vroegen om een reactie:
Er liepen bij Justitie in Amsterdam heel wat vreemd uitgedoste mensen in het gebouw rond: team ZSM/VVC was een het team-builden. Het was een groot succes, en dat alles dankzij de enthousiaste en professionele organisatie en begeleiding van ROET!

Eerst werd er in groepen les gegeven in het maken van een stomme film, documentaire, thriller of actie-film: hoe maak je een story-board, welke shots wil je filmen, rolverdeling etc etc. Nadat iedereen zich had verkleed en voorzien van allerhande attributen, ging men vol enthousiasme aan de slag: in het cellencomplex, de zittingszaal, de garage en allerlei andere locaties werd er gefilmd. De groepen hadden een werk gerelateerd thema mee gekregen, zoals ZSM: geweldig om te zien hoe met de nodige fantasie en humor er zulke geestige en verrassende filmpjes werden gemaakt. Terwijl we genoten van een borrel en lekkere Indische hap, werden alle filmpjes aan elkaar gemonteerd en voorzien van muziek en trucage. Daarna konden we met z'n allen in de kantine -die was omgetoverd in een bioscoop- genieten van de premiere van OM-Boulevard!

Door ROET is niet alleen op de dag zelf fantastisch werk geleverd, ook in de voorbereiding, het bedenken en uitwerken van ideeen, het maken van een draaiboek heeft ROET  ons enorm geholpen.

Een aanrader!!!! Hartelijk dank aan Fokke en alle anderen van ROET!!!!